Wij zijn gevestigd aan de Broerswetering 1, in het hart van Spakenburg.

admin Hairstyle

De meest spraakmakende salon van de regio!

Sinds februari zijn wij gevestigd aan de Broerswetering 1, in het hart van Spakenburg.

In de salon hebben we met veel aandacht aan elk detail gedacht. Wij verwelkomen u in een van de grootste salons van Nederland en willen u graag in een prettige ambiance en sfeer ontvangen. De salon weet een intieme sfeer te behouden.

Lees verder en bekijk onze salon!

 

Balayage bij New Hairstyle

admin Hairstyle

Een Balayage is een subtiele kleuring door met de losse hand “vegend” te kleuren naar de natuurlijke valling. Door die ‘free hand‘ manier van kleur, is het eindresultaat rijker en natuurlijk. Nog een voordeel is dat uitgroei minder opvallend is: omdat de kleur zo natuurlijk in het haar gezet wordt, vervaagt het ook natuurlijk met het haar mee. De ideale manier om dat gewenste “kissed by the sun” effect in je coupe te krijgen.

Nu tot 1 juni voor 59 euro. In combinatie met knippen 89 euro.

Stapelvoordeel

admin Hairstyle

Tot 1 aril hebben wij stapelvoordeel voor u! En dat is mooi want naast al uw favoriete producten kunt t u ook voordelig kennis maken met de vernieuwde producten van de Goldwell Stylesign! Bij de aanschaf van 1 product krijgt u 10% korting. Bij de aanschaf van 2 producten 20% maar dan wel op beide producten. Bij 3 producten dan 30% over alle 3 de producten.

GREAT STYLE IS IN YOUR HANDS!

 

2017

admin Hairstyle
Het team van New Hairstyle wenst u voor 2017:
12 maanden vreugde, 52 weken plezier, 365 dagen succes & 8760 uren gezondheid.
Een gelukkig nieuw jaar!

Stapelvoordeel

admin Hairstyle

In de maanden mei en juni (2016) geldt op onze professionele haarproducten “Stapelvoordeel”. Wat houdt dit in?

Als u 1 product aanschaft ontvangt u 10% korting. Bij de aanschaf van 2 producten ontvangt u 20% korting over beide producten. Bij 3 producten geldt een korting van 30% korting over alle 3 de producten! Natuurlijk adviseren wij graag over wat het beste voor uw haar is.

Mysterie guest gezocht

admin Hairstyle ,

Wij zoeken Mystery Guests die onze salon willen bezoeken in de maand november. Graag horen wij of wij ook daadwerkelijk waarmaken wat wij beloven. Geïnteresseerd om mee te doen? Of kent u iemand die hier enorm geschikt voor is en het leuk lijkt?