New Hairstyle

New Hairstyle is al jaren een vertrouwd gezicht in Spakenburg. De salon werkt met specialisaties, waaronder kleurspecialisten, haarwerkspecialisten en haar en hoofdhuidexperts. Richard Lucassen en Richard Bartels zwaaien sinds 2013 de scepter over de salon en werken zelf mee in het enthousiaste en creatieve team. Hun doel is om de klant centraal te zetten en het bezoek aan de salon met veel plezier te laten beleven. Het team wordt getraind in de Goldwell en KMS filosofie, waarbij er gekeken wordt naar de wensen van de kritische klant.

We laten ons inspireren door het modebeeld, maar vooral ook door de persoonlijkheid van de klant. We zijn er van overtuigd dat iedereen er mooi uit kan zien, en willen dat in onze persoonlijke benadering naar voor laten komen. Richard Lucassen is door zijn functie als Chef de cabine van de Amsterdam Fashion Week omringd door mode en de laatste trends. Zijn werk als educator van KMS brengt hem dicht bij het vuur als het om knip en stylingstechnieken betreft.

Willemijn is als educator van Goldwell de aangewezen persoon als het gaat om kleur. Alle nieuwste technieken en tips komen bij haar als eerste binnen en kan ze snel doorgeven aan haar team van mastercoloristen. We werken met een groot team, zodat de wachttijden tot een minimum beperkt blijven en we zo snel mogelijk alle wensen die jullie hebben kunnen vervullen.