FAQ

Last van haaruitval?

EEN HAARWERK VAN NEW HAIRSTYLE

LAAT JE WEER STRALEN!

Meer weten over haarwerken?

Voel je weer mooi en zeker

Vergoeding mogelijk

Persoonlijk betrokken

Behandeling in privacy

New Hairstyle: dé haarwerkspecialist van Midden-Nederland

Bij New Hairstyle ben je voor ieder type haarwerk aan het juiste adres. We vinden het belangrijk dat jij precies het haarwerk krijgt dat bij je past en waar jij je comfortabel mee voelt. Want een mooi kapsel laat je stralen en dat geldt ook voor een haarwerk!


We nodigen je graag uit in onze kapsalon om je beter te leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren. Er zijn veel verschillende haarwerken en ieder haarwerk heeft unieke eigenschappen die passen bij verschillende levensstijlen.

Wanneer is een haarwerk geschikt?

Plotselinge haaruitval

Tijdelijke haaruitval

Dun haar

Plotselinge haaruitval wordt vaak veroorzaakt door verschillende vormen van Alopecia. Een haarwerk is een goede optie om op korte termijn weer te stralen met een volle haardos.

Tijdelijke (verwachte) haaruitval is vaak het gevolg van een chemokuur of medicijnen. Een haarwerk biedt in deze periode de oplossing. Ook tijdens het terug groeien van het eigen haar.

Veel mensen krijgen in de loop van tijd last van dunner wordend haar. Ook bij dun haar biedt een haarwerk de oplossing. Het haarwerk wordt dan op je haar geplaatst om het vol te maken.

Een kijkje in het proces

Even voorstellen

Angelique

Haarwerkspecialiste

Bernina

Haarwerkspecialiste

“Mooi haar laat je stralen”, zeggen we altijd. Hoe simpel het ook klinkt, bij iedere klant die vol trots de kapsalon verlaat, zie ik het weer, prachtig! Daar steken wij graag alle tijd, energie en inspanning in. Om jou 200% te laten stralen.


Bij New Hairstyle nemen we alle tijd om je de verschillende haarwerken te laten zien. Verschil in prijs/kwaliteit, verschil in soorten haarwerken: echt of synthetisch haar. Vervolgens kijken we samen welke het beste bij jou en je levensstijl past. Als daar meerdere afspraken voor nodig zijn is dat geen probleem. Jij bepaalt het tempo waarin je haarwerk wordt gepast en aangeschaft. Het is jouw proces.

Mijn passie? Ik vind het geweldig om mensen met haaruitval of dunner wordend haar van goed advies en een passende oplossing te voorzien. Hier komt vaak de nodige creativiteit
bij kijken, maar als we een passend haarwerk hebben gevonden en ik diegene weer zie stralen, dat is bijzonder. 


Er zijn veel mogelijkheden in haarwerken: van
T-parting tot een geheel haarwerk. Er is voor iedereen een oplossing die bij hem of haar past. Tijdens de behandeling geef ik graag tips & trucs over het wassen, drogen en stylen van een haarwerk zodat je tevreden bent en blijft over jouw haarwerk.

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Klanten over onze haarwerken

"Alleen mijn beste vriendinnen op school weten het, verder ziet niemand het!"

"Gewoon weer mooi lang blond haar. Heerlijk!"

Wij zijn aangesloten bij Anko Haarwerkspecialist

Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste eisen én jij profiteert van vele voordelen:

Speciaal ingerichte ruimte voor volledige privacy

Gratis vrijblijvend intakegesprek binnen 5 werkdagen

6 dagen in de week geopend, ook in de avonduren

Persoonlijk betrokken: het beste haarwerk voor jouw levensstijl

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Een thuisbezoek is ook mogelijk

Indien u niet zeker weet of u een haarwerk nodig heeft, is het mogelijk een haarwerk te reserveren voor een periode van drie tot maximaal zes weken

Iets niet goed? Vragen of opmerkingen over uw haarwerk? Wij bieden de service die je nodig hebt

Wij kunnen snel leveren. Haarwerken zijn binnen 24 uur leverbaar

Maatwerk is mogelijk met levertijd van 16 weken

Verzekering & vergoeding

Wanneer je over een medische indicatie beschikt keert de zorgverzekeraar een basisvergoeding uit. De basisvergoeding is voor iedereen gelijk, per 1 januari 2022 bedraagt deze €457,50. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid dat je een extra vergoeding ontvangt. New-Hairstyle heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars en helpt graag bij het aanvragen van de vergoeding. Wij leveren al mooie haarwerken vanaf de basisvergoeding van elke Nederlandse zorgverzekeraar.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ANKO en de Stichting Geschillen Commissie.

Plan een kennismaking

Maak gratis kennis met onze werkwijze en producten en ontvang advies. Bel direct naar 06-13363480 of neem contact op via het onderstaande formulier.

Binnen 24 uur reactie (op werkdagen)

Kies uit de beste merken

Veelgestelde vragen

Is het zichtbaar dat ik een haarwerk heb?

In principe hoeft het niet zichtbaar te zijn dat je een haarwerk draagt. Vooral met een lace front is het bijna niet te zien dat het niet je echte haar is.

Hoelang gaat een haarwerk mee?

Een haarwerk gaat gemiddeld één jaar mee, maar dit hangt van meerdere factoren af. Zoals de zuurgraad van je huid, of je hem elke dag draagt of dat je meerdere haarwerken hebt.

Kan een haarwerk irriteren?

Nee, een haarwerk geeft in principe geen jeuk of irritatie klachten. Het kan wel voorkomen dat de huid gevoeliger is door een bepaalde behandeling en/of medicijnen. Daarom is het in onze ogen belangrijk om de hoofdhuid goed te verzorgen. Hier adviseren wij je ook over tijdens de afspraak.

Zit je zelf nog met onduidelijkheden, of wil je graag advies?

Heb je vragen over haarwerken of over New Hairstyle? We beantwoorden ze graag voor je!


Stuur een appje naar Angelique!

Angelique

New Hairstyle

Broerswetering 1, Spakenburg