Maak een afspraak

HAAR VERVENBIJ NEW HAIRSTYLE

Welke haarkleur je ook wilt, het kan bij New Hairstyle!

8 opgeleide mastercoloristen

Advies op maat

De nieuwste trends en behandelingen

New Hairstyle: dé kleurspecialist van Midden-Nederland

Een uniek recept voor jouw haarkleur

Je haar verven bij New Hairstyle is een échte beleving. Waarom? We creëren ter plekke een uniek recept om jouw perfecte haarkleur te realiseren! Onze mastercolorist gaat eerst met je in gesprek om jouw wensen, behoeften en mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan krijg je een advies en gaan we aan de slag!

Altijd een kostenoverzicht vooraf

Bovendien krijg je vooraf een overzicht van de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent en nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Een heerlijke ontspannen behandeling

De kleurbehandeling vindt plaats in een aparte ruimte, zodat je in alle rust geniet van de behandeling. Ontspan aan onze grote tafel, neem een kopje koffie of thee en laat de kleur rustig intrekken voordat we het uitspoelen, wassen en verzorgen. 

Heerlijk, toch?

Welkom in onze salon

New Hairstyle is gevestigd in het hart van Spakenburg. Eén van de centraalste punten van Nederland, op 10 kilometer afstand van Amersfoort én gratis parkeren voor de deur. In de salon geven we veel aandacht aan alle details. We zijn er trots op dat onze salon behoort tot één van de grootste van Nederland. Ondanks het formaat creëren we in onze salon een intieme sfeer.

Welke behandelingen zijn er?

Of je nu jouw -opkomende- grijze haren wilt wegwerken, of gaat voor een hippe balayage in je haar, met onze Mastercoloristen is alles mogelijk! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en stellen voor iedere wens de beste kleur samen. 


In een adviesgesprek bekijken wij altijd wat de mogelijkheden zijn én welke behandeling de beste versie van jezelf naar boven haalt. Er is een enorme variatie aan kleuren en trends. Bij New Hairstyle mengen we de perfecte kleur voor jouw haar.

Angelique

Sophia

Onze Goldwell Mastercoloristen

In ons team werken we met 7 kleurspecialisten. Zij zijn getraind en geschoold door het technische team van Goldwell en dragen de titel ‘Mastercolorist’ met trots! Onze Mastercoloristen zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en lossen ieder kleurprobleem of vraagstuk voor jou op. 

Gerelbe

Bernina

Birsen

Richard

Stephanie

Klanten over hun kleurbehandeling

“ Een prettige behandeling met een mooie kleur, erg blij mee!”

“Fijn om vooraf te weten hoeveel de kleurbehandeling ging kosten." 

“Goed om vooraf te horen dat mijn wens niet in één keer gedaan kon worden.”

Waarom New Hairstyle?

Altijd een Mastercolorist die jouw kleur bepaalt én maakt

De béste (kleur)producten van Goldwell

Gratis parkeren voor de deur!

Vooraf een prijsindicatie

6 dagen in de week, ook in de avonduren geopend

Wanneer kom je langs?

Maak eenvoudig een afspraak via de knop of bel direct naar  O33 298 6456. Tot snel!

Onze merken

Veelgestelde vragen

Kan ik altijd de kleur krijgen die ik wil?

Nee, niet altijd. Wij kijken namelijk naar de kwaliteit en het kleurverleden van jouw haar. Daar passen wij onze behandeling op aan.

Na mijn kleurbehandeling wil ik graag mijn gezonde haar behouden, kan dat? 

Dat kan zeker! Wij gebruiken namelijk Olaplex of Bond Pro+ door onze verf om niet alleen de kwaliteit van het haar te behouden, maar ook te verbeteren. 

Moet ik altijd kappersproducten gebruiken?

Nee, dat hoeft zeker niet. Maar voor de houdbaarheid en kwaliteit van de kleurbehandeling, raden wij aan om goede producten te gebruiken die afgestemd zijn op de behandeling die je hebt gehad.

Zit je zelf nog met onduidelijkheden, of wil je graag advies?

New Hairstyle

info@new-hairstyle.nl

033 298 64 56

Broerswetering 1, Spakenburg